Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε μέσω των social media τον χωρισμό της με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. Το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε μετά από δώδεκα χρόνια γάμου να τραβήξει δρόμους χωριστούς, με την Ελενα Ασημακοπούλου να το κάνει γνωστό στους followers της στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός δεν είχε δημοσιεύσει κάποια κοινή φωτογραφία με τον Μπρούνο και δεν τον ανέφερε καθόλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που παραξένεψε τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram. Απαντώντας λοιπόν σε αρκετές ερωτήσεις για αυτό το ζήτημα, η ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελενα Ασημακοπούλου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA