Μενού
kendall-jenner
Κένταλ Τζένερ | AP
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον σταρ του NBA, Ντέβιν Μπούκερ, η Κένταλ Τζένερ θέλησε να δείξει πως περνά και μόνη της καλά στις διακοπές της, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια κάνει ολόγυμνη ηλιοθεραπεία.

Διαβάστε ακόμη: Σάρον Στόουν: Εχασα 9 παιδιά από αποβολές

Όπως ήταν φυσικό, οι followers της Κένταλ Τζένερ ενθουσιάστηκαν με την ανάρτηση της διάσημης τηλεπερσόνας, η οποία συνοδευόταν από άλλα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως η χρονική στιγμή που πόσταρε μία τέτοια φωτογραφία διόλου τυχαία δεν είναι.  «Πες μου ότι εσύ και ο φίλος σου χωρίσατε χωρίς να μου πεις ότι εσύ και ο φίλος σου χωρίσατε», «Λατρεύω μερικές αναρτήσεις που ακολουθούν χωρισμούς» ήταν μερικά από τα πιο εύστοχα σχόλια που γράφτηκαν από followers, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν πώς το Instagram δεν κατέβασε το ποστ δεδομένου ότι δεν επιτρέπει ολόγυμνες φωτογραφίες. 

https://www.instagram.com/p/CfR0Oguv1ZO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κένταλ Τζένερ και Ντέβιν Μπούκερ ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια, αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν επειδή σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους. Εκείνος δεν σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου, δίνοντας προτεραιότητα στην καριέρα του, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ίδια, βάζοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πάνω από όλα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA