Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απρόοπτο συνέβη όσο η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπεν Άφλεκ και ο δεκάχρονος γιος του, Σάμιουελ - από το γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ - βρίσκονταν στην 777 Exotics, αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες χθες Κυριακή (26/6).  

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Ανέβασε στη σκηνή την κόρη της, την παρουσίασε με την αντωνυμία «αυτοί» και αποθεώθηκε

Ο Σάμιουελ έκατσε στη θέση του οδηγού σε μία κίτρινη Lamborghini Urus, η οποία ενοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα, αλλά για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο έκανε ελαφρά όπισθεν και χτύπησε σε μια λευκή BMW που βρισκόταν παρκαρισμένη ακριβώς από πίσω.

Τότε ο μικρός Σάμιουελ βγήκε από το αμάξι για να δει εάν προκλήθηκαν ζημιές, κάτι που έκανε και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος τον πήρε αγκαλιά για να τον ηρεμήσει, ενώ εκπρόσωπος του σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε στην Post πως δεν προκλήθηκε ζημιά.

Από πλευράς του εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας δήλωσε πως τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά σταθμευμένα επειδή υπάρχει έλλειψη χώρου, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με τον Μπεν Άφλεκ. 

https://www.instagram.com/p/CfTeUeFqgBG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA