Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Αλευράς, μίλησε στο «Στούντιο 4» την Τετάρτη (29/6) για το γάμο των γονιών του όταν εκείνος τελείωνε το δημοτικό, ένα δυσάρεστο περιστατικό στο σχολείο, αλλά και πώς τον βοήθησε η περίοδος της καραντίνας σε προσωπικό επίπεδο. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Περρής: «Δεν ήμουν έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια όταν έκανα coming out - Με έπιασε πανικός»

«Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ. Κάποια στιγμή λένε "δεν το κάνουμε;", αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στεναχωρήθηκα που δεν μου έφεραν δώρο. Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν και λίγο μπροστά για την εποχή. Ο καθένας η πρώτη εικόνα που έχει για τον κόσμο, η πρώτη ανάγνωση, είναι το σπίτι του», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός. 

Μάλιστα, στην πορεία αναφέρθηκε στο συντηρητικό του δάσκαλο στο σχολείο, ο οποίος αρνήθηκε να διαβάσει στην τάξη μια έκθεσή του.

«Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός. Η έκθεση ήταν πώς θα περάσουμε το καλοκαίρι, πώς φανταζόμαστε το γυμνάσιο κλπ. Κι εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έχουμε ετοιμασίες γιατί παντρεύεται η μαμά με τον μπαμπά. Για έναν ψάλτη του 1989 πολύ συντηρητικό, αλλά υπέροχο δάσκαλο, δεν ήθελε να τη διαβάσει και να την ακούσουν τα άλλα παιδιά μη σοκαριστούν», είπε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, ο Θανάσης Αλευράς δεν έκρυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι πλέον έτοιμος για ένα νέο έρωτα στη ζωή του και εξήγησε πώς τον βοήθησε η καραντίνα σε αυτό. 

«Αν είσαι έτοιμος, είναι όλα εύκολα. Είμαι έτοιμος για ωραία πράγματα. Νομίζω έκανα τη δική μου δουλειά προσωπικά, εκεί που ήθελα να αλλάξω λίγο την καθημερινότητά μου και ήταν αυτά τα τρία χρόνια που κλειστήκαμε. Νομίζω τώρα έχω πολύ ωραία φόρα και να δημιουργήσω ωραία πράγματα και να ζήσω ωραία πράγματα γιατί κάπως τα μοίρασα», δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA