Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος, μίλησε σε συνέντευξή του για την Έλενα Παπαρίζου με την οποία επρόκειτο να κάνει ντουέτο το «Τι τι» στα Mad Video Music Awards 2022, αλλά λόγω του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Light και του Snik, η εμφάνιση επί σκηνής δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Έλενα Παπαρίζου καθόταν πολύ κοντά στους τράπερ με αποτέλεσμα να τρέχει να γλιτώσει και στη συνέχεια να μην είναι σε θέση να ανέβει στη σκηνή και να αποχωρήσει από το Στάδιο του Tae Kwon Do όπου διεξαγόταν η εκδήλωση. 

«Ήμασταν ουσιαστικά το τελευταίο act της βραδιάς μαζί με την Έλενα Παπαρίζου όπου θα κάναμε ντουέτο το "Τι τι", εγώ τους είπα πως θα πάω μετά τις 10. Δεν ήθελα το πριν και τα κόκκινα χαλιά. Πήγα και είδα την Έλενα στο διάδρομο, όπου ήρθε κλαίγοντας. Μου είπε τι είχε γίνει και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει γίνει κάτι τόσο πολύ μεγάλο. Μετά είδα τα βίντεο και με ρώτησε "τι κάνουμε τώρα. Εγώ δεν μπορώ να βγω". Της λέω "αλλάζουμε και φεύγουμε"», δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος, προσθέτοντας πως ανεξαρτήτως των συγκεκριμένων τράπερ «δημιουργείται μια δεκαετία πολύ περίεργη στη μουσική, έχουμε πολύ συγκεκριμένο στυλ, τρία μόνο είδη, τέσσερα το πολύ, αυτό θα έβγαζε κάπου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA