Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κορυφαίο σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ‘90, Λίντα Εβαντζελίστα, εθεάθη αυτή την εβδομάδα στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της τα τελευταία έξι χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Το διάσημο μοντέλο ξανά στη Μύκονο - Οι φωτογραφίες από τον «ελληνικό παράδεισο»

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της τον περασμένο Φεβρουάριο η Λίντα Εβαντζελίστα, το 2016 υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες κρυολιπόλυσης, αλλά παρουσιάστηκε σπάνια παρενέργεια για την οποία όπως ισχυρίζεται δεν είχε ενημερωθεί προτού προχωρήσει στις εν λόγω αισθητικές επεμβάσεις. 

Κανονικά θα έπρεπε στις περιοχές όπου έγινε η κρυολιπόλυση να μειωθεί ο λιπώδης ιστός, αλλά μέσα σε τρεις μήνες από τις συνεδρίες, η Εβαντζελίστα παρατήρησε ότι βγήκαν εξογκώματα σε όλο της το σώμα, με την ίδια να φρικάρει εξαιτίας παράδοξης υπερπλασίας λίπους, μιας πολύ σπάνιας παρενέργειας που το ποσοστό της παγκοσμίως δεν ξεπερνά το  0,0051%. 

Με ανάρτησή της στο Instagram το περασμένο φθινόπωρο, η ίδια ενημέρωσε τους followers της για το τι της είχε συμβεί και έχει γίνει «αγνώριστη», ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό People το χειμώνα παραδέχτηκε πως τρομάζει στη σκέψη να συναντήσει κάποιον που την ξέρει από παλιά. 

Παρόλα αυτά πλέον σε δηλώσεις της η Εβαντζελίστα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. «Δεν μπορώ να ζω πια έτσι, κρυμμένη και να ντρέπεται. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο σε αυτόν τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πάντως, η ίδια έχει καταθέσει ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο μήνυση και ζητάει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί από τη στιγμή που έκανε την κρυολιπόλυση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA