Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, μίλησε την Τρίτη (5/7) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς για να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση, την εμπειρία της στο The Masked Singer που μόλις τελείωσε στον ΣΚΑΪ, καθώς επίσης, τις δίκες Λιγνάδη - Φιλιππίδη και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Απόψε live ο Ημιτελικός - «Αξίζω μια θέση στον τελικό και θα την πάρω»

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και χρόνια, κάθε χρονιά μου γίνεται και μια πρόταση για παρουσίαση. Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα και το λέω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν κι εκείνοι, πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους. Πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. 

Όσον αφορά τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, σε ερώτηση εάν θα έδινε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς τους ηθοποιούς, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη.

«Όλοι υποθέτω χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση, αλλά από κει και πέρα σίγουρα η συγχώρεση θα πρέπει πρώτα να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά κατ' επέκταση από όλους τους υπόλοιπους», επεσήμανε η Μαρία Κορινθίου.

Τέλος, παραδέχτηκε πως «μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά τα έχω πει και στον σύζυγό μου, τον Γιάννη Αϊβάζη και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ και συμπεριφέρθηκε με σοβαρότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA