Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Νεκτάριος Σφυράκης, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τις υψηλές αμοιβές του παρελθόντος, το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί σε νυχτερινό κέντρο, αλλά και την τραπ μουσική.

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ιλάειρα και η ανακοίνωση για την «οικογένεια που μεγαλώνει»

«Το κοινό που ερχόταν, ξόδευε πάρα πολλά χρήματα. Υπήρχαν πάρα πολλοί που άλλαζαν αυτοκίνητο κάθε μήνα. Τα λουλούδια έφευγαν σαν τραπουλόχαρτα», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής, συμπληρώνοντας πως στο παρελθόν «οι πρώτες πληρωμές κυμαίνονταν γύρω στις 200.000 - 300.000 δραχμές».

«Παλαιότερα, όλα εξαρτώνταν από το εάν είχες ένα χρυσό άλμπουμ και πόσο σε έπαιζε η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, ο Τύπος. Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 τη βραδιά, αλλά όχι εγώ», τόνισε.

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν καβάλησα το καλάμι ποτέ», ενώ περιέγραψε το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί στη νύχτα. 

«Κατέβηκα από την πίστα και ένας πελάτης που είχε πιει, μου έβγαλε πιστόλι, γιατί δεν είπα το τραγούδι που ήθελε. Του είπα "σε μένα τα κάνεις αυτά;" και προσπάθησα να το υποβαθμίσω το γεγονός αν και η ψυχή μου το ‘ξερε. Ήταν φίλος βέβαια, μετά μου ζήτησε συγγνώμη», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης. 

Τέλος, όσον αφορά την τραπ, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν ακούω τραπ μουσική, ούτε θα συνεργαζόμουν ποτέ με κανέναν τράπερ. Το προϊόν είναι ξενόφερτο. Θεωρώ ότι οι στίχοι της τραπ στερούνται φαντασίας. Δεν είναι έτσι η ελληνική κοινωνία σε καμία περίπτωση, είναι όλα ένα ψέμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA