Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) στο πλατό του «Στούντιο 4» και μίλησε - μεταξύ άλλων - για το λόγο που στα ‘90s απέφευγε να παίξει στην τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση του με το χρήμα. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα: Γιόρτασε την 4η Ιουλίου πάνω σε έναν ταύρο

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε ότι «αρνιόμουν να παίξω στην τηλεόραση για δέκα χρόνια. Από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ό,τι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Ήταν σενάρια, τα οποία, ένα - δύο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι». 

«Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει, μεγαλώνουν και οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις καμιά μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως. Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, έχεις καταστραφεί, γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου. Να είσαι συνεπής το βράδυ με τη συνείδησή σου», εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός. 

Όσον αφορά δε τη σχέση του με το χρήμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραδέχτηκε πως «τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα. Τα χρήματα όταν έχεις τα βασικά, είναι κυρίως που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο. Δεν είχαμε και πολλές απαιτήσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA