Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» - μεταξύ άλλων - για τους γονείς του και πώς αντέδρασαν όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τη Δανάη Μπάρκα, κάνοντας την παρουσιάστρια να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα. 

Διαβάστε ακόμη: Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έφεραν γέλιο στον Γιώργο Λιάγκα - «Το βρίσκεις αστείο;»

«Είμαι δασκαλοπαίδι, οι γονείς μου με ήθελαν επιστήμονα, έκαναν τα πάντα για να με αποτρέψουν από την υποκριτική, τους πείραξε πάρα πολύ, ήταν κατραπακιά. Όταν τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός είχαμε τρομερούς καβγάδες, μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν έφυγα. Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά την ξεχωριστή σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα, ο ίδιος δήλωσε πως «Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στο γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο».

Μετά την προβολή του βίντεο η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και έβαλε τα κλάματα. 

«Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου. Θέλω να σας πω ότι μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για εμένα δεν είναι μόνο αυτό», είπε η ίδια.

«Νομίζω είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς και θα το δείτε και στον μονόλογο που κάνει, αλλά και γενικά. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, δεν τον έμαθα. Δηλαδή, όταν γεννήθηκα δεν τον έμαθα, όπως όλοι μαθαίνουμε να αγαπάμε αυτούς που μας μεγαλώνουν. Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο και νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατή από όλες τις υπόλοιπες σχέσεις. Δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό, αλλά σας λέω την αλήθεια μου. Μπορεί αυτό να το καταλάβουν οι άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί παιδιά ξαφνικά στον δρόμο τους. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα, επειδή τον γνώρισα πρώτα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπώ περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα με τη συγκίνησή της να είναι ολοφάνερη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA