Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όμως, η Ριάνα εξασφάλισε έναν ακόμα αξιοζήλευτο τίτλο από το Forbes, χάρη στην δραστηριοποίησή της στο χώρο των καλλυντικών, η οποία της αποφέρει πολλά έσοδα. 

Διαβάστε ακόμη: Μπραντ Πιτ: Αποκάλυψε πως πάσχει από προσωπαγνωσία - Δεν αναγνωρίζει πρόσωπα

Σύμφωνα με το Forbes, λοιπόν, η 34χρονη Ριάνα, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια σε εταιρεία καλλυντικών, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος με την περιουσία της να πλησιάζει τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που εξασφαλίζει μια θέση στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής και είναι η μόνη ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την σειρά καλλυντικών, η Ριάνα έχει το 30% σε σειρά με εσωρούχων, δραστηριότητα που επίσης, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για την ίδια.

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη της περιουσία, η ίδια δεν σκοπεύει να σταματήσει να δουλεύει αφού, άλλωστε ποτέ κάτι τέτοιο δεν αποτέλεσε σκοπό της, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε τονίσει ότι θέλει να δίνει χρήματα σε σκοπούς που έχουν νόημα.  

«Τα χρήματα δεν είναι για εμένα, είναι πάντοτε η σκέψη ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο. Ο κόσμος μπορεί πραγματικά να σε κάνει να πιστέψεις ότι τα λάθος πράγματα έχουν προτεραιότητα και να σε κάνει να χάσεις το βασικό στόχο της ζωής, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός», είχε δηλώσει η ίδια το 2019 στο T Magazine των The New York Times.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA