Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor τελείωσε και ο Άρης Σοϊλέδης έχει επιστρέψει στο σπίτι και τη σύντροφό του με τη Μαρία Αντωνά να ποστάρει το πρωί της Παρασκευής (8/7) ένα story στο προφίλ της στο Instagram όπου τη βλέπουμε στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό - Με τον Άρη δεν μας ακολούθησαν μετά για ποτό»

Στο insta story βλέπουμε τη Μαρία Αντωνά να δίνει ένα φιλί στον Άρη Σοϊλέδη και να γράφει «Καλημέρα δίπλα σου» και να κάνει νόημα για ησυχία.

Η ίδια βρέθηκε στο στόχαστρο κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor εξαιτίας του επίμαχου πλάνου αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν βροχή. 

Η Μαρία Αντωνά, μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (7/7), μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” θέλησε να διευκρινίσει ότι αυτό το βλέμμα δεν έκρυβε κακία για τον Στάθη, αλλά στενοχώρια που δεν κέρδισε ο Άρης.

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Επεσήμανε δε ότι «Ειλικρινά θέλω να σας πω, δεν είναι ότι έβγαλα κακία για τον Στάθη. Σηκώθηκα επάνω και στεναχωρήθηκα για τον Άρη μου. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό γιατί μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε γιατί το έκανες αυτό. Γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο, στεναχωρήθηκα για τον αγώνα του Άρη. Ίσα-ίσα, τον Στάθη τον αγκάλιασα πολλές φορές και πίσω στα backstage, του είπα και μπράβο και ότι εύχομαι να δει και το παιδάκι του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της εκπομπής. Απλά στεναχωρήθηκα για τον άνθρωπό μου. Αυτό, τίποτα άλλο. Μην παρερμηνεύετε τόσο πολύ τα κλάσματα του δευτερολέπτου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA