Μενού
  • Α-
  • Α+

Παντρεύονται σήμερα Σάββατο (9/7) η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά της Κρήτης. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στο Λιοκάλυβο. Μπροστά σε 200 καλεσμένους και με έξι κουμπάρους, ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η εκπομπή «Open Weekend» εξασφάλισε το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού και το έδωσε στη δημοσιότητα. 

Διαβάστε ακόμη: Λευτέρης Πανταζής: «Είμαι πολύ έτοιμος για γάμο - Στο εγγονάκι μου θα μάθω να λέει "Λε Πα" και όχι παππού»

Όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους. Στο party που θα ακολουθήσει, θα τραγουδήσει φυσικά, ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA