Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την εθνική γιορτή της 4ης Ιουλίου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πώς θέλησε να ξεσπάσει και για τη δική της... ανεξαρτησία, καταδικάζοντας μέσω των social media την Αμερική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στη ζωή της ένιωσε ένα απίστευτο bullying από την ίδια της την πατρίδα! Η Μπρίτνεϊ μοιράστηκε στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο αναφέρεται σε ένα ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε για τη ζωή της, χωρίς τη δική της συγκατάθεση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεσπάθωσε και αντέδρασε έντονα σχολιάζοντας: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει»!

Διαβάστε ακόμη: Ελλη Κοκκίνου: Ο επικός διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή στο Chart Show – «Με διαβάλλεις…»

Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, έχει γυριστεί μια σειρά από αφιερώματα και ντοκιμαντέρ για την σταρ, τα οποία αφορούν στα κυριότερα σημεία της καριέρας της, αλλά και στους προσωπικούς της αγώνες με την υγεία της. Αυτή τη φορά όμως, η pop star ξεσπάθωσε και δήλωσε πως έχει χορτάσει αρκετά, από τις μη εξουσιοδοτημένες βιογραφίες της, που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

«Αυτή η χώρα με ταπεινώνει…»

Στην διαδικτυακή της ανάρτηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά για να με ταπεινώσει…», και συνέχισε: «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;». Σε συνέχεια της δημοσίευσής  της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σημείωσε: «Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για έναν άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλο άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ. Το νέο ντοκιμαντέρ ήταν το πιο προσβλητικό πράγμα, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

Μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Έτσι οι άνθρωποι, όχι μόνο ξεφεύγουν από ό,τι μου έκαναν, αλλά και μπορούν να με εκθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο». Στο δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας φαίνεται να συνέβαλε και το γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό οι παπαράτσι δημοσιεύουν μη κολακευτικές φωτογραφίες της. Μάλιστα, ανέφερε και το γεγονός ότι επιστρέφοντας από ένα πρόσφατο ταξίδι της, με τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι, της είχε προσφερθεί ένα καροτσάκι γκολφ για να τη μεταφέρει. 

Τα διέγραψε λίγο αργότερα...

Ολοκληρώνοντας το ξέσπασμα της, η 40χρονη ποπ σταρ εξέφρασε την ανησυχία της, ότι τα ντοκιμαντέρ που έγιναν για τη ζωή της περιελάμβαναν μη κολακευτικές εικόνες και βίντεο της. Παρακάτω βρίσκεται η ανάρτηση της Μπρίτνει Σπίαρς που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και λίγο αργότερα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η δημοσίευση διαγράφηκε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA