Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, συναντήθηκε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Οι δυο τους είχαν μία όμορφη κουβέντα και ο Γιώργος Αρσενάκος την ευχαρίστησε δημόσια για τον χρόνο που του αφιέρωσε. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο CEO της Panik, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτοβελτίωσης «Ενα Θέλω Μπορεί» που έγινε best seller και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ετοιμάζουν μαζί και ένα κοινό βήμα με στόχο να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Στο άκρως ανατρεπτικό music video του «Poli_Ploki»

Στην ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τη χθεσινή τους συνάντηση και στη λεζάντα έγραψε πόσο ευγνώμων είναι για τα μαθήματα που του έδωσε.

https://www.instagram.com/p/Cf1me2DoiCd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η περιουσία σου στην ζωή είναι οι όμορφοι άνθρωποι που συναντάς στην διαδρομή της. Παίρνεις μαθήματα από την δυναμή τους θωρακίζοντας σε για τις επόμενες δυσκολίες δείχνοντας σου τι πραγματικά έχει σημασία και αξία στην ζωή. Ιωάννα σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη κουβέντα που μοιραστήκαμε. Κρατάω όσα είπαμε στην καρδιά μου! "Ένα θέλω μπορεί" αυτο εχω μαθει κι αυτο εσύ μας δίδαξες ξανα!», έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA