Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες χωρισμού, όμως μία φήμη για εγκυμοσύνη της influencer ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια χωρισμού μια και καλή. Ωστόσο, τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν χωρίσει ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο και αυτή τη φορά τους... πρόδωσε το Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα»

Το βράδυ της Δευτέρας (11/7) στο γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» «πήραν» φωτιά τα μηνύματα που ενημέρωναν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο, ενώ επίσης έγινε γνωστό ότι οι δυο τους έκαναν και unfollow στο Instagram!

Η «Soula Glamorous» απαντώντας στα μηνύματα των διαδικτυακών της ακολούθων απάντησε πως: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Σημειώνεται ότι η Soula Glamorous, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Instagram, αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA