Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία «κλασική» ερώτηση που συνοδεύει πάντα τις επώνυμες κυρίες αφορά τη σχέση τους με τις πλαστικές, εάν έχουν κάνει ή εάν θα έκαναν και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα πόσο μάλιστα λόγω του γάμου της στο παρελθόν με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Η μοναδική εμφάνιση στη Μύκονο με ένα σύνολο γεμάτο... φτερά

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) στο διαδικτυακό κανάλι του στο Υoutube και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε μαζί του «Θάρρος ή Αλήθεια;».

Όταν λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε τότε στις πλαστικές επεμβάσεις και εξήγησε και η ίδια πως ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο ήταν η αφορμή.

«Ψέμα που το δικαιολογώ, όμως. Στον δεύτερο γάμο μου παντρεύτηκα έναν πλαστικό χειρουργό, έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά καθόμουν σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι μέρα παρά μέρα. Αυτό με κυνηγάει. Με χιουμοριστική διάθεση γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή σε πολλά επίπεδα, γιατί και το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, τότε τι; Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορείς να το κάνεις και να είσαι ντίβα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου», τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA