Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή (8/7), ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί του για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την ανανεωμένη «Super Κατερίνα». 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή στη φωτογράφιση της νέας σεζόν για τη «Super Κατερίνα»

Τη Δευτέρα (11/7) η παρουσιάστρια έκανε τη φωτογράφιση της εκπομπής για τη νέα σεζόν και μάλιστα, έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ενώ την Τρίτη (12/7) η Κατερίνα Καινούργιου μαρτύρησε - μέσω insta story - τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά το τέλος της σεζόν.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρίστηκε τα μακριά πλούσια μαλλιά της που αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν της και έτσι, έχουν πλέον το φυσικό τους μήκος. «New hair… (ας ξεκουραστούν λίγο τα μαλλάκια μου)», έγραψε η παρουσιάστρια. 

Βέβαια, εάν κρίνουμε από το επόμενο story της, μάλλον δεν ευχαριστήθηκε και τόσο την ανανέωση αφού έπρεπε να πάει στον οδοντίατρο για απονεύρωση και το ύφος της μαρτυρούσε την ταλαιπωρία. 

«Έτοιμη για απονεύρωση τώρα», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο insta story της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA