Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο 24ωρο πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν χωρίσει με τη φήμη να ενισχύεται περισσότερο από το γεγονός ότι έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Eκαναν unfollow στο Instagram - Η «Soula Glamorous» αποκαλύπτει τι συνέβη

Μπορεί μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση, όμως, το βράδυ της Τρίτης (12/7) η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μιλήσει μέσω stories στο προφίλ της στο Instagram για όλα όσα γράφονται με την ενόχλησή της να είναι παραπάνω από φανερή, αλλά χωρίς να διαψεύδει, βέβαια, επί της ουσίας την είδηση περί χωρισμού. 

«Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε και εγώ», ανέφερε αρχικά η instagrammer και συνέχισε: 

«Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα», είπε με αυστηρό ύφος η Ιωάννα Τούνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA