Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι περισσότεροι έφηβοι περνούν το καλοκαίρι τους μετρώντας τα λεφτά στο πορτοφόλι τους, ωστόσο μία έφηβη εκατομμυριούχος από την Αμερική δεν φαίνεται να τα υπολογίζει τα χρήματα. Αντιθέτως, τα ξοδεύει σε σκάφη, ελικόπτερα, διαμάντια και ρούχα διάσημων σχεδιαστών. Η 15χρονη Isabella Barrett πιστεύεται πως έχει περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία δημιουργήθηκε μετά την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras», που ακολούθησε μια καριέρα ως influencer.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Πλανόδιος dj ξεσήκωσε τους τουρίστες - Τριγυρνούσε στα σοκάκια με αυτοσχέδια κονσόλα

Η αυτοαποκαλούμενη «επιχειρηματίας» πρόσφατα υπέγραψε πολλαπλές συμφωνίες και δεν διστάζει να επιδεικνύει τον πρόσφατα αποκτημένο πλούτο της, σύμφωνα με τη New York Post. «Εργαστείτε σκληρά/ παίξτε σκληρά», καυχήθηκε η Barrett κάτω από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 67.000 ακολούθους της στο Instagram στις 3 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CeG_fK8rchW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο, η γεννημένη στο Ρόουντ Άιλαντ 15χρονη φαίνεται πίσω από το τιμόνι μιας πανάκριβης κόκκινης Ferrari και ποζάρει στην κάμερα καθώς τα μετρητά βρίσκονται στον αέρα. «Ζεις τη ζωή κορίτσι!» σχολίασε κάποιος. Ενα άλλο πρόσφατο βίντεο τη δείχνει να πετάει με ιδιωτικό ελικόπτερο. Στο ίδιο βίντεο, παίζει με χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, ενώ δείχνει ένα λαμπερό κολιέ με διαμάντια.

https://www.instagram.com/reel/CeWsx9zFUXH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τόοοοσο ωραία, δεν έχω μπει ποτέ σε ελικόπτερο», σχολίασε ένας follower της, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η ξανθιά ήταν «πραγματικά ευλογημένη».

https://www.instagram.com/reel/CfjflL3Ff9r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημειώνεται ότι το 2012, η μαμά της Σουζάνα, υπέβαλε μήνυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον τριών ειδησεογραφικών μέσων, ισχυριζόμενη ότι προσπάθησαν να «σεξουαλικοποιήσουν» μια παράσταση που έδωσε η τότε 5χρονη σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Δύο από τα μέσα, το TMZ και η Daily Mail, φέρεται να διευθέτησαν την αγωγή εξωδικαστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA