Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης μίλησε στην εκπομπή «Love It» - μεταξύ άλλων - για τον καβγά ανάμεσα στους δύο τράπερ, Light και Snik, στα φετινά Mad Video Music Awards, αλλά και γενικότερα στην τραπ μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του Δάκη.

Διαβάστε ακόμη: Στο Γηροκομείο - Ηλίας Ψινάκης: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ»

«Κατ’ αρχήν, έχω πει ότι είμαι ενάντια στη βία. Είναι πολύ στενάχωρο, πολύ λυπηρό, εξοργιστικό θα έλεγα», είπε ο Πασχάλης για τον καυγά μεταξύ των δύο τράπερ. 

Όσον αφορά την τραπ μουσική γενικότερα, δεν έκρυψε πως ο χρόνος θα δείξει εάν θα αντέξει. «Όλα τα είδη μουσικής που έρχονται, τα νέα είδη μουσικής έχουν την πρότασή τους. Εάν το κοινό τα υιοθετεί, αυτά θα πάρουν τη θέση τους στον χώρο και θα δείξει ο χρόνος εάν αντέχουν στον χρόνο και αν μπορούν να παραμείνουν. Εμένα όλα αυτά μου ακούγονται λίγο άμουσα, δεν είναι τραγούδια, είναι κάτι άλλο. Σεβαστό, είναι μια άλλη πρόταση. Δεν μπορώ να το δεχτώ ερχόμενος από μια άλλη εποχή», επεσήμανε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια του Δάκη χωρίς να κρύψει τη στενοχώρια του, λέγοντας:  

«Ο Δάκης είναι μεγάλη απώλεια, μπορούσε να δώσει κι άλλα ακόμη. Έφυγε νωρίς, θα έλεγα. Ήταν εξαιρετικός πάντα. Μέχρι τελευταία που τραγουδούσε, είχε τη φωνή του, δεν την είχε χάσει. Δεν είχε χάσει ούτε τη σταθερότητα του, ούτε την ομορφιά της φωνής του. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA