Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια η Βάνα Μπάρμπα έχασε την πολυαγαπημένη της αδερφή και σήμερα Τετάρτη (13/7) η γνωστή ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. 

Διαβάστε ακόμη: Στο Γηροκομείο - Ηλίας Ψινάκης: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ»

«Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες, αδερφούλα μου γλυκιά. 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια. 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται, εκτός από την απώλεια τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά, δεν καταλαβαίνει πια. Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια.. και με ρώτησε... γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα.

Γιατί γκρίζα... δεν είναι μάνα, όλα καλά είναι, την αγκάλιασα και ησύχασε… ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ… να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω, ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη ..τη μάνα μας κορίτσι μου βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ' αγαπώ, πάντα μαζί», έγραψε στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA