Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκάθαρα το μέρος του Τζόνι Ντεπ πήρε - σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν - ο Μίκι Ρουρκ όσον αφορά τη διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ, την οποία αποκάλεσε «χρυσοθήρα».

Διαβάστε ακόμη: Μίκι Ρουρκ: «Έκραξε» τον Τομ Κρουζ - «Κάνει το ίδιο εδώ και 35 χρόνια - Είναι άσχετος»

«Λοιπόν, ξέρετε ότι γνωρίζω τον Τζόνι για πολλά χρόνια, αλλά δεν τον γνωρίζω πραγματικά από κοντά», είπε αρχικά ο Μίκι Ρουρκ και συνέχισε: 

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποτε βρέθηκα και εγώ σε μια κατάσταση όπου με κατηγορούσαν για κάτι που δεν έκανα. Μου κόστισε δουλειές στον κινηματογράφο για αρκετά χρόνια και προκάλεσε κακή φήμη. Και τελικά, η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια, αλλά η αλήθεια βγήκε αφού έχασα ταινίες και έχασα δουλειές και έτσι ένιωσα άσχημα για κάποιον που δεχόταν χτυπήματα από μια χρυσοθήρα».

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο ο Μόργκαν τον ρώτησε: «Πιστεύεις ότι τέτοια ήταν;» για να πάρει απάντηση από τον Ρουρκ: «Απόλυτα, εντελώς απόλυτα».

Να θυμίσουμε ότι ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε στη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, η οποία κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και καλείται τώρα να του πληρώσει αποζημίωση ύψους 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA