Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη Μύκονο, η Νικόλ Σέρζινγκερ παρέμεινε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και πλέον βρίσκεται στη Σαντορίνη από όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, φροντίζοντας να δίνει γερές γεύσεις ελληνικού καλοκαιριού στους followers της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Rube Mae: Η «Λάρα Κροφτ» της Μυκόνου - Το εντυπωσιακό μοντέλο μαγνητίζει τα βλέμματα

Μάλιστα, η Νικόλ Σέρζινγκερ δηλώνει κατενθουσιασμένη με τη χώρα μας αφού σε ανάρτησή της στο προφίλ της έγραψε «Είμαι ερωτευμένη με τη Σαντορίνη», ενώ σε άλλη ανάρτησή της δεν έκρυψε πως το να επισκεφτεί τη Σαντορίνη ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν περιορίζεται μόνο στο να κάνει ηλιοθεραπεία και βουτιές στην πισίνα. Αντίθετα, κάνει γυμναστική και πάει και για περπάτημα στη φύση, κάτι που σύστησε ανεπιφύλακτα και στους followers της αφού «ηρεμεί την ψυχή», όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ όπως είναι φυσικό το καλλίγραμμο κορμί της έχει φέρει βροχή από likes στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cf7PamOP1UL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CgAx3LaLm5p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CgDW9XEvzi9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CgEEH7ivVpS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA