Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, μίλησε την Κυριακή (17/7) στην εκπομπή «Open Weekend» - μεταξύ άλλων - για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να εκδίδει σχετική ανακοίνωση όσο και στα social media.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Το κείμενο - κατηγορώ που διάβασε η Μαρία Κίτσου και οι αντιδράσεις σε θέατρα και Twitter

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει; Το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, δηλαδή φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, να πεις ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ένας δύο τρεις ή πέντε. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Οπότε οφείλουν τα πράγματα να είναι στη θέση τους. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή, δεν είναι στο σπίτι τους», επεσήμανε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA