Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Μαρία Σολωμού και αυτές τις ημέρες η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην παραλία Κατερίνης όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Δημητρίου: Το Instagram της «μυρίζει» καλοκαίρι - Η φωτογραφία στη θάλασσα που την έχρισε «βασίλισσα»

Θέλοντας να δώσει μια γεύση στους followers της στο Instagram μια γεύση του πώς περνάει, ανέβασε δύο φωτογραφίες από την παραλία και φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε απαρατήρητο ούτε ασχολίαστο το καλλίγραμμο σώμα της. 

«Magic hour. Το αγαπώ αυτό το φως!», έγραψε η Μαρία Σολωμού διευκρινίζοντας στα hashtags ότι δεν χρησιμοποίησε φίλτρα στις φωτογραφίες. Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν «βροχή», ενώ μέχρι και η «απόλυτη» Άννα Βίσση σχολίασε την ανάρτηση, γράφοντας στην ηθοποιό: «και αυτό εσένα» για να της απαντήσει η Μαρία Σολωμού με τη σειρά της «κορίτσι μου».  

https://www.instagram.com/p/CgCuIiBtc5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA