Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (15/7) η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τον ΣΚΑΪ αφού η εκπομπή «Love It» που παρουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια έριξε οριστικά αυλαία και μαζί ολοκληρώθηκε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το σταθμό.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του Love It - Ο ΣΚΑΪ, τα αρνητικά σχόλια και η νέα σεζόν

Έχοντας ανανεώσει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο χωρίς να έχει αποκαλύψει ακόμα τουλάχιστον σε ποιο σταθμό μετακομίζει, η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram χθες Κυριακή (17/7) και σήμερα Δευτέρα (18/7).

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό ενθουσίασαν τους followers της αφού αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο σώμα της και τους κοιλιακούς που έχει με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή. Ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ούτε έγραψε κάτι στη λεζάντα των φωτογραφιών της.  

https://www.instagram.com/p/CgJuIbxoSMc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA