Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Linda Evangelista κάνει δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ μετά την αποκάλυψη ότι είχε μία σπάνια αντίδραση στις πλαστικές επεμβάσεις την άφησε «βάναυσα παραμορφωμένη» πριν από έξι χρόνια. Το 57χρονο πρώην supermodel διατήρησε για πολλά χρόνια χαμηλό προφίλ -δεν πόζαρε σε καμία καμπάνια μόδας και έδειξε το πρόσωπό της δημοσίως μόνο μερικές φορές- από τότε που υποβλήθηκε σε διαδικασία κατάψυξης λίπους το 2016, η οποία είπε ότι την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη».

Διαβάστε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι: Κάνει διακοπές στην Πάρο με την κόρη της Ντεβά Κασέλ

Ωστόσο, αφού πέρασε χρόνια «κρυμμένη» το μοντέλο επέστρεψε επίσημα στο προσκήνιο, ποζάροντας για μια ολοκαίνουργια διαφήμιση της Fendi ενώ προωθούσε την επερχόμενη επίδειξη μόδας της μάρκας. Η 57χρονη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την καμπάνια στο Instagram. Φορούσε ένα γκρι πουλόβερ και τρία ροζ καπέλα στοιβαγμένα στο κεφάλι της, καθώς και ένα ζευγάρι καφέ γυαλιά ηλίου και γάντια. Επίσης, κρατάει δύο τσέντες Fendi ενώ κοιτάει μακριά από την κάμερα.

Σε ανάρτηση της στο Instagram έγραψε: «Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ο οίκος Fendi θα παρουσιάσει ένα ειδικό fashion show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της τσάντας Fendi Baguette, που σχεδίασε η Silvia Venturini Fendi», έγραψε η 57χρονη Λίντα Εβαντζέλιστα στο Instagram. Όπως είπε το μοντέλο, ο οίκος παράλληλα θα γιορτάσει τα δύο χρόνια του Κιμ Τζόουνς ως καλλιτεχνικού διευθυντή του τμήματος γυναικείας ένδυσης. Παράλληλα με το κείμενο της, η Λίντα Εβαντζέλιστα δημοσίευσε τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο πλαίσιο του εν λόγω fashion show κρατώντας τις δημοφιλείς τσάντες.

https://www.instagram.com/p/CgE3cyTLoFN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το μοντέλο δήλωνε στο People: «Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν μου μοιάζει καν». Ωστόσο με τη νέα της ανάρτηση η Λίντα Εβαντζελίστα δείχνει, ότι έχει διανύσει έναν μακρύ, επίπονο δρόμο, με κατεύθυνση την αποδοχή.

«Στους ακόλουθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου απογειώνονται, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βίαια από τη διαδικασία του CoolSculpting που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα κι αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς χειρουργικές διορθωτικές επεμβάσεις», είχε πει όταν αποκάλυπτε στα social media τον προσωπικό εφιάλτη που πέρασε.

https://www.instagram.com/p/CaDMK_RJx3-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο έχει μηνύσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 την εταιρεία, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την παραμόρφωση που της συνέβη. Το διεθνές αναγνωρισμένο top model παραμορφώθηκε από την «παράδοξη λιπώδη υπερπλασία του λιπώδους ιστού», ως σπανιότατη παρενέργεια της διαδικασίας της αισθητικής επέμβασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA