Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά στο Instagram έβαλε η Σοφία Παυλίδου με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. Η ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο συνδυάζει διακοπές και δουλειά καθώς είναι σε περιοδεία, με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί έκανε μία ανάρτηση και «άναψε φωτιές» στα σχόλια.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Σχίζας: Ρομαντική απόδραση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Σάμο

Η Σοφία Παυλίδου επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει δίχως ρούχα στον φακό του συναδέλφου της ηθοποιού Σπύρο Χατζηαγγελάκη. «Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι», σημείωσε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα που συνόδευσε την καλλιτεχνική της φωτογραφία. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά από την ανάρτηση της ηθοποιού, οι θαυμαστές της έκαναν τα πιο θερμά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CgJpoPYqmlU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ασχολείται επαγγελματικά και με τη φωτογραφία και κατά καιρούς, έχει φωτογραφίσει πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA