Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε ο Σιλβέστερ Σταλόνε κατά του παραγωγού των ταινιών Ρόκυ, Ίργουιν Γουίνκλερ, μέσα από το προφίλ του στο Instagram όπου ανέβασε ένα διόλου κολακευτικό σκίτσο και χαρακτηρίζοντάς τον «φίδι», «παράσιτο» και «το πιο απάνθρωπο άτομο που έχει γνωρίσει ποτέ στη βιομηχανία του κινηματογράφου». 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Πώς αντέδρασε ο πρώην Άλεξ Ροντρίγκεζ στην είδηση του γάμου

Ο λόγος που ξέσπασε ο 76χρονος Σιλβέστερ Σταλόνε είναι επειδή - τέσσερις δεκαετίες μετά την προβολή της σειράς ταινιών, Ρόκυ, στον κινηματογράφο, δεν έχει ακόμα αποκτήσει δικαιώματα στα έσοδα των ταινιών κάτι που είχε ζητήσει ήδη από τα χρόνια της Α’ προβολής τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αντίθετα, τα πνευματικά του δικαιώματα περιορίζονται μόνο στο χαρακτήρα του Ρόκι Μπαλμπόα, τον οποίο και υποδύθηκε. 

«Ένα πολύ κολακευτικό πορτρέτο του The Great Rocky/Creed Producer, Ίργουιν Γουίνκλερ, από έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Σταλόνε και συνέχισε: «Επίσης αφού ο Ίργουιν έχει τον έλεγχο του Ρόκυ για περισσότερα από 47 χρόνια, και τώρα του Creed, θα ήθελα πραγματικά να έχω έστω και λίγο ό,τι έχει απομείνει από τα δικαιώματά μου, πριν τα δώσετε μόνο στα παιδιά σας. Πιστεύω ότι θα ήταν μια δίκαιη χειρονομία από έναν 93χρονο κύριο. Μου τρώει την ψυχή επειδή θέλω να αφήσω κάτι από τον Rocky στα παιδιά μου».

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Σταλόνε έχει εκφράσει την πεποίθησή του ότι οι ταινίες Ρόκυ δεν θα είχαν την ίδια επιτυχία εάν δεν έπαιζε εκείνος και έχει πει χαρακτηριστικά πως ο Γουίνκλερ έχει εμμονή μαζί του. Ακόμα έχει πει πως ήδη από τα προηγούμενα χρόνια έχει μιλήσει στο στούντιο παραγωγής για το όλο θέμα αφού εκείνος έγραψε και τις τρεις ταινίες, ενώ σε εκείνον χρεώνεται και το spinoff Creed, χωρίς, όμως να του ανήκει τίποτα. 

«Το ανέφερα μερικές φορές γιατί αφού βγήκε το "Rocky II" και έβγαλε πολλά χρήματα και μετά το "Rocky III" και έβγαλε περισσότερα από όλες τις ταινίες, είπα ότι θα ήθελα να έχω κάποια ιδιοκτησία δεδομένου ότι εγώ το δημιούργησα, Και αυτό δεν συνέβη ποτέ», είχε δηλώσει ο Σταλόνε, λέγοντας πως η απάντηση του στούντιο ήταν ότι πληρώθηκε πολύ καλά για τις ταινίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA