Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Ράντου γύρισε στην Αθήνα την Τρίτη από τις ολιγοήμερες διακοπές της. Η ηθοποιός βρισκόταν στη Ψέριμο όπου ξεκουραζόταν και κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, επέστρεψε και στην σκληρή πραγματικότητα αφού οι εικόνες που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιες. Η μεγάλη φωτιά της Πεντέλης σόκαρε την Ελένη Ράντου η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook τις σκέψεις τη τονίζοντας πως «έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή».

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στα Μέγαρα: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο - Καλύτερη εικόνα «βλέπει» η Πυροσβεστική

«Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια. Και πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη…

Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό. Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA