Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σχέση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson έχει περάσει από 40 κύματα εξαιτίας των απιστιών του μπασκετμπολίστα. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν μία κόρη, την 4χρονη Τρου και ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, με τον γιο τους να αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα μέσω παρένθετης μητέρας. Παρόλα αυτά, ο άσος του NBA αποφάσισε να βρεθεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πρώην σύντροφό του και να ξεφαντώσει με μελαχρινή συνοδό στη Μύκονο

Διαβάστε ακόμη: Khloe Kardashian: Ο Tristan Thompson ξεφαντώνει στη Μύκονο, ενώ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Η Κλόε Καρντάσιαν δεν έδειξε ωστόσο να πτοείται από τις... αταξίες του πρώην συντρόφου της και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την ίδια και τον πρώην της. Η 38χρονη τηλεπερασόνα και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με την ίδια ξαπλωμένη σε ένα πολυτελές σκάφος και στη λεζάντα έγραψε: «Μην ξεχνάτε, το στέμμα μπορεί να γέρνει μερικές φορές, αλλά δεν πέφτει ποτέ».

https://www.instagram.com/p/CgR9jtmlA9e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός αυτού, η Κλόε φέρεται να έκανε like και σε μια ανάρτηση ενός λογαριασμού θαυμαστών της στο Instagram. Ο λογαριασμός δημοσίευσε το βίντεο του Τρίσταν με την νέα του συνοδό και έγραψε: «Για όλους όσους φρικάρουν με αυτό το βίντεο του  Τρίσταν στην Ελλάδα με ένα άλλο κορίτσι, η Κλόε  και ο Τρίσταν είναι και οι δύο ελεύθεροι».

https://www.instagram.com/tv/CgJaGsAAtfQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous στο Instagram ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφεραν στο φως της δημοσιότητας την «αταξία» του διάσημου μπασκετμπολίστα. Να σημειωθεί ότι η ταυτότητα της συνοδού του παραμένει για την ώρα άγνωστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA