Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram ότι είναι τριών μηνών έγκυος, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει κάνει καμία αναφορά ούτε tag τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε φουντώσει τις φήμες ότι το ζευγάρι είχε πλέον χωρίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ετσι προετοιμάζεται για το παιδί που θα αποκτήσει με την Ιωάννα Τούνη

Λίγες μέρες μετά οι δυο τους έκαναν εκ νέου follow στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη τον έκανε tag στην εν λόγω ανάρτηση, αλλά και πάλι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν είχε κάνει κάποια αναφορά στα ευχάριστα νέα μέχρις ότου ανέβασε ένα στόρι όπου φαίνεται ότι διαβάζει βιβλίο για γονείς.

Σήμερα, όμως, Σάββατο (23/7) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε το πρώτο του κοινό story με την Ιωάννα Τούνη στο Instagram μετά από καιρό με τους δύο να χαμογελάνε και να κοιτάνε το φακό σε μεγάλα κέφια και ο ίδιος να γράφει «Καλημέρα».

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που είχαν γίνει στα social media και αφορούσαν την εγκυμοσύνη της, δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους χρήστες έχουν στάξει «δηλητήριο», δημοσιεύοντας σε insta story το διάλογο που είχε με έναν follower της στο Instagram που τη ρώτησε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, δίνοντάς του αποστομωτική απάντηση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA