Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις - υπερπαραγωγή και να μην κρύβει την αγάπη της για τα φίλτρα στα social media, όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου τολμάει να ανεβάσει φωτογραφίες της όπου τη βλέπουμε αμακιγιάριστη, πιο καθημερινή και χωρίς φίλτρα.

Διαβάστε ακόμη: Οι αλλαγές στην εκπομπή της Καινούργιου, το παρασκήνιο πίσω από το «όχι» του Βασάλου στο STAR και η έκπληξη του Ατζούν

Μάλιστα, πολλοί followers της έχουν επισημάνει ότι την προτιμούν πιο φυσική παρά με υπερβολικό makeup. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η παρουσιάστρια, η οποία αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, είπε να ακούσει τη συμβουλή τους και να ανεβάσει σε story στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της όπου τη βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, όπως έγραψε η ίδια. 

«Είχατε δίκιο, δεν χρειάζομαι φίλτρα», έγραψε στο πρώτο story της η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στο δεύτερο story που ήταν μια selfie της ενώ χαλαρώνει, η παρουσιάστρια έγραψε «απλά εγώ, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA