Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 24 Ιουνίου η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο και σήμερα, η οποία στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χαμό του είχε αναφέρει ότι «Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο».

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Καρέζη: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή - Η αδημοσίευτη φωτογραφία 30 χρόνια μετά τον θάνατό της

Μέσα από story της στο Instagram το πρωί της Τρίτης (26/7) η Δέσποινα Μοιραράκη ανακοίνωσε ότι το 40ήμερο μνημόσυνο από τον θάνατο του συζύγου της θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (31/7).

«Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30», έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα σε ανάρτησή της είχε συγκινήσει με όλα όσα είχε γράψει για τον Γιάννη Κοντούλη.

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη», είχε γράψει η Δέσποινα Μοιραράκη στην ανάρτησή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA