Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει, οι οποίες βασίζονται και στο γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έχει κάνει ούτε κάποια κοινή εμφάνιση ούτε κάποια κοινή ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Ο «Ντάνος», τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούν οι παίκτες και τα εμπόδια που συναντά ο Ατζούν

Πάντως, μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά κάποιοι followers τους έχουν σχολιάσει το γεγονός ότι Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος κάνουν χωριστές διακοπές. 

Ένα τέτοιο σχόλιο έγινε σε ανάρτηση στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνης και στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει η γνωστή αθλητικογράφος.

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε! Και μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δύο τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… Να περνάτε όμορφα ό,τι και αν κάνετε!», ήταν το πρώτο σχόλιο για να ακολουθήσει και το ακόλουθο δεύτερο:  «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Τα παραπάνω, μάλλον προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία απάντησε: «Δεν ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας μας φίλη μου! Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA