Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάπως... πρόωρα τελείωσε το ταξίδι του μέλιτος των νεονύμφων για Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ όμως όχι και για τους δύο! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο χολιγουντιανός ηθοποιός  πήρε τον δρόμο της επιστροφής, αφήνοντας τη Λατίνα σταρ να συνεχίσει τον μήνα του μέλιτος με τα παιδιά της. Το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε το Παρίσι για να περάσει το πρώτο του ταξίδι ως παντρεμένοι, μαζί με τα παιδιά τους, όπου απόλαυσαν πολλές περιηγήσεις σε αξιοθέατα. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης – «Το σώμα μου έχει αλλάξει»

Ωστόσο, ο Μπεν Άφλεκ γύρισε στην Καλιφόρνια για επαγγελματικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα για την επιστροφή του ως Μπάτμαν στο «Aquaman 2», όπως ενημέρωσε και ο Τζέισον Μόμοα μέσα από το Instagram του. Η JLo φαίνεται ότι δεν ήθελε να επιστρέψει ακόμη και συνέχισε το ταξίδι στην Ευρώπη. Αυτές τις μέρες, η σταρ βρίσκεται στο Κάπρι της Ιταλίας με την κόρη της, Έμα Μάριμπελ Μουνίζ.

Εμεινε με την κόρη της

Φορώντας ένα φλοράλ καφτάνι και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της έναν ατημέλητο κότσο, η Λόπεζ συνοδεύει την 14χρονη κόρη της, σε έξοδό τους στη γείτονα χώρα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, ότι η Λόπεζ φορούσε γυαλιά ηλίου ενώ ήταν βράδυ. Οι δύο σταρ που αντάλλαξαν κρυφά όρκους αιώνιας αγάπης πριν από λίγες μέρες, είχαν πολλούς παπαράτσι να τους ακολουθούν και να απαθανατίζουν στιγμιότυπα από το ταξίδι του μέλιτος. Μερικά από αυτά μάλιστα, συζητήθηκαν αρκετά στα ταμπλόιντ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το... καυτό φιλί στο παγκάκι

Πάντως, ένα από τα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα είναι το βίντεο με τα φιλιά που αντάλλασσαν σε παγκάκι των Παρισίων. Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Hollywood Pipeline», η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μετά τη βόλτα τους στους δρόμους του Παρισιού, κάθισαν σε ένα παγκάκι αγκαλιασμένοι και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», είπε πηγή στο αμερικανικό People. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε τους κίνηση αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA