Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (29/7) το γνωστό μοντέλο, Χρήστος Κουτέλας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ενώ τα ακριβή αίτια θα φανούν ύστερα από νεκροψία - νεκροτομή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δίδυμος αδερφός του, Νίκος, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Κουτέλας: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το γνωστό μοντέλο

Τραγική φιγούρα και η σύντροφός του Μαρία, η οποία θέλησε να γράψει δημόσια μερικά λόγια για τον αγαπημένο της που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. «Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου….και η αγκαλιά σου “κουμπωνει” μονο με τη δικιά μου…..μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια …..ζωή μου…. έφυγες τόσο σύντομα….ψηλά στον Χριστούλη μας…» έγραψε στο Facebook, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, πάνω στην οποία ανέφερε: «Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα όσο αγαπούσες εμένα».

H σύντροφος του Χρήστου Κουτέλα δημοσίευσε και βίντεο στο Instagram, στο οποίο έγραψε:«Με άφησες μισή..Εσύ ήσουνα το 3ο μου παιδί.... ένα παιδί όλο παιχνίδια, πειράγματα σκανταλιές, με ένα γέλιο που ακουγόταν χιλιόμετρα μακρυά και εγώ σε μάλωνα πάντα ενώ εσύ μόνο μ'αγαπούσες»

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι θα δώσουν το «παρών» στο Νεκροταφείο Κηφισιάς για να τον αποχαιρετήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA