Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Μάλιστα ο γυμναστής και τηλεπανελίστας εθεάθη μαζί με την πρώην παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα και φούντωσαν οι φήμες για σχέση ανάμεσά τους.

Το πρώην ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βρίσκεται στην Κρήτη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα αναδεικνύει για μία ακόμα φορά το καλογυμνασμένο της κορμί. Η δημοσιογράφος-τηλεπερσόνα εδώ κι αρκετό καιρό φέρεται να το έχει... ρίξει στην έντονη γυμναστική και τη διατροφή, με δικό της πρόγραμμα, μιας και τα έσπασε με τον personal trainer... Πάντως, φαίνεται ότι και μόνη της τα καταφέρνει περίφημα. Απόδειξη, οι φωτογραφίες που αναρτά από την Κρήτη όπου κάνει διακοπές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA