Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της Αμπερ Χερντ και η ηθοποιός αναγκάστηκε να πουλήσει το αγαπημένο της σπίτι στην έρημο της Καλιφόρνια για να ξεπληρώσει το χρέος προς τον πρώην σύζυγό της. Τα αρχεία ακινήτων δείχνουν ότι στις 18 Ιουλίου έγινε διαπραγμάτευση του σπιτιού για 1,05 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Χερντ καλείται να πληρώσει το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων, συνεπώς ψάχνει ακόμη ρευστό και άμεσα!

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ: Να αφαιρέσει τον στίχο που αναφέρεται στον... έρωτα με τον Κλίντον της ζήτησε η Λεβίνσκι

Η 36χρονη ηθοποιός αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι για 570 χιλιάδες δολάρια το 2019, συνεπώς φεύγει με ένα τεράστιο κέρδος, λαμβάνοντας όμως υπόψη τα 8,3 εκατομμύρια δολάρια που διατάχθηκε να πληρώσει στον Ντεπ αφού κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση. Συνολικά, η ηθοποιός του «Aquaman» κλήθηκε να καλύψει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, συν 350.000 δολάρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Μετά την ανταγωγή που κατέθεσε, στην οποία ο Ντεπ διατάχθηκε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο της Βιρτζίνια για αποζημίωση, η Χερντ μένει να πληρώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει.

Η προηγούμενη καταχώριση περιέγραφε το κτήμα ως «την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα τέτοιο ακίνητο μια φορά στη ζωή σου». Οι Ρίκαρντ και Κάρολ - Τζανέτ Γιόργκενσεν με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι έχουν επίσης ακίνητα στη Νεβάδα και είναι ιδρυτές της Jorgensen & Company LLC, είναι οι νέοι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τη «The Post». Το κτήμα Yucca Valley διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Με θέα στους βράχους, τα βουνά και την έρημο, το συγκρότημα διαθέτει μια γέφυρα που οδηγεί σε ένα κιόσκι στην πλαγιά του βουνού.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που πούλησε η Χερντ...

Ψώνια από... εκπτωτικά καταστήματα

Η δικηγόρος της Αμπερ Χερντ αποκάλυψε πως η πελάτισσά της δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης, που εκδίκασε το δικαστήριο στον Τζόνι Ντεπ και μάλιστα η ηθοποιός εθεάθη στα τέλη Ιουνίου, να ψωνίζει σε ένα εκπτωτικό πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης. Πηγές ανέφεραν στη New York Post πως η σταρ του «Aquaman» δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, λόγω των μεγάλων ποσών που έδωσε στα δικαστικά έξοδα, λόγω της διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι κινήσεις της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο ζωής που κάνει, ενώ τονίζουν πως το σπίτι που μένει τώρα κοστίζει περίπου 3,8 εκατ. δολάρια. Δεν είναι λοιπόν, απίθανο οι κινήσεις αυτές να είναι προμελετημένες, ακριβώς για να δείξει πως δεν δύναται να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA