Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την κόρη της, Κοραλία. Η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πριν επιστρέψει στα γυρίσματα για τη 10η σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η γνωστή ηθοποιός, η οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την κόρη της. Η Κλέλια Ρένεση έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, Κοραλίας με την οποία είναι αχώριστες και περνούν όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν μαζί, κάνοντας κοινά πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Αντωνά - Αρης Σοϊλέδης: Ερωτευμένοι στη Μύκονο - Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στη θάλασσα

Το πρωί της Τετάρτης (3/8) η Κλέλια Ρένεση, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τρυφερή μαμά κάνει camping με την 3χρονη κορούλα της, καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, περνώντας τις περισσότερες ώρες τους εκεί.

https://www.instagram.com/p/CgzGP95oqyj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Ρένεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA