Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει συνηθίσει το κοινό της με... διαδικτυακά χτυπήματα μέσα από τα social media. Ετσι, έκανε μία ακόμη εμφάνιση με δημοσιεύσεις στο Instagram και πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, η δημόσια ερωτική εξομολόγηση που του έκανε ήταν λίγο... περίεργη, αφού πέρα από το πόσο τον αγαπάει, ευχήθηκε να μην «σκοτωθεί» μαζί του πριν από το τέλος του 2022!

Διαβάστε ακόμη: Anne Heche: Τρομακτικό τροχαίο για την πρώην σύντροφο της Ελεν Ντε Τζένερις - Δίνει μάχη για τη ζωή της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την προσωπική της ζωή αυτή τη φορά δεν δίστασε να κάνει μία ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της. Με τρεις φωτογραφίες η διάσημη ποπ σταρ απαθανάτισε την αγάπη και τον έρωτα της, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Ο άντρας μου. Λατρεύω να χτίζω μια ζωή μαζί σου. Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και απλώς εύχομαι να μην σκοτωθούμε πριν το τέλος του έτους».

Η Σπίαρς πριν από λίγο καιρό κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, κανείς τους δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, παρά μόνο ο αδερφός της, Μπράιαν.

https://www.instagram.com/p/Cg7F731gcQj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA