Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, αντιμετώπισε μία περιπέτεια με την υγεία του και όπως γνωστοποίησε η μέλλουσα σύζυγος του μουσικού, ο ίδιος χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Η Ιλάειρα την Κυριακή έκανε ακόμη μία ανάρτηση μετά το χειρουργείο του αγαπημένου της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τους στίχους από το τραγούδι «Young and Beautiful» της Lana Del Rey.

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο χειρουργείο λίγες μέρες πριν τον γάμο του με την Ιλάειρα

https://www.instagram.com/p/Cg9n23Ao32z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι η Ιλάειρα Ζήση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε από το χειρουργείο «με χαμόγελο και ηρεμία στο βλέμμα του» και αυτή την ώρα αναρρώνει. «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί.

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας» έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

https://www.instagram.com/p/Cg4XWNWohpz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός μουσικός και η αγαπημένη του, δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν τους λόγους που βρέθηκε στο χειρουργείο, ωστόσο ο γάμος τους θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό στην Κύπρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA