Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου έκανε στις 5 Αυγούστου ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία των αστυνομικών. Οπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψαν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά μέσα, ο Νίκος Βέρτης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μόλις αντιλήφθηκε ότι στο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση κατά του Δήμου Γαύδου: «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ανέφερε ο τραγουδιστής από την πίστα, με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

https://www.tiktok.com/@aggelos_pexlivanidis/video/7129118125286608134

Οπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος κλωτσάει δυνατά τα πανέρια με τα λουλούδια που βρίσκονταν στην πίστα, ενώ ακούγεται να φωνάζει «έλεος». Σε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος προφανώς προς τον συνεργάτη του, δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό τρία, εννοώντας πιθανότατα ότι ήταν η τρίτη φορά το ίδιο βράδυ που γίνονταν έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA