Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Amanda Seyfried, η οποία είναι υποψήφια για Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «The Dropout», μίλησε για την καριέρα της σε μια νέα συνέντευξη για το Porter, όπου ανέφερε για το πόσο έχει αλλάξει πώς σκέφτεται στο Χόλιγουντ, από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της. Ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για να νιώθει περήφανη, παραδέχτηκε όμως ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν είχε εμφανιστεί στην εποχή μετά το #MeToo.

Διαβάστε ακόμη: Gord Lewis: Νεκρός ο κιθαρίστας των Teenage Head – Κατηγορείται ο γιος του

Η 36χρονη ηθοποιός μίλησε για την πίεση που δέχτηκε προκειμένου να εμφανιστεί σε γυμνές σκηνές όταν ήταν μόλις 19 ετών και ξεκινούσε την καριέρα της. Η σταρ του «Mamma Mia» θυμήθηκε στη συνέχεια πώς είχε βγει «αρκετά αλώβητη» από τα πρώτα της χρόνια στην υποκριτική, παρόλο που είχε τεθεί σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Η Σέιφριντ είπε χαρακτηριστικά: «Ημουν 19 ετών και περπατούσα στο πλατό χωρίς τα εσώρουχά μου! Πώς το επέτρεψα να συμβεί αυτό; Ω, ξέρω γιατί: ήμουν 19 και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και ήθελα να κρατήσω τη δουλειά μου. Γι' αυτό». Αν και η Σέιφριντ δεν αποκάλυψε την ταινία που την έκανε να νιώσει άβολα, περπατώντας γυμνή στο πλατό, είναι γεγονός πως στα 19 της χρόνια πρωταγωνίστησε στο «Mean Girls», ως Κάρεν Σμιθ.

Πλέον, η Αμάντα Σέιφριντ λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στο «Dropout», στον ρόλο της ιδρύτριας του Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς, ενώ το 2021 προτάθηκε για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για τη δουλειά της στο "Mank". «Είναι κάπως σουρεαλιστικό το ότι είμαστε εδώ τώρα, ότι προτάθηκα και με ξεχώρισαν. Δεν πέρασα κανένα μέρος της καριέρας μου νιώθοντας ξεχωριστή», είπε η Σέιφριντ, τονίζοντας ότι ποτέ δεν περίμενε κάτι σπουδαίο, ήταν πάντα προετοιμασμένη για το χειρότερο και απλώς συνέχιζει να περπατάει στο μονοπάτι της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA