Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Αναστασοπούλου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, τη νέα τηλοπτική σεζόν θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ANT1. Ωστόσο, μέχρι να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μαρία Αναστασοπούλου γεμίζει τις μπαταρίες της και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο. Μάλιστα ανέβασε και σχετικό στιγμιότυπο από τις βουτιές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Χορεύει μπαλέτο πριν βουτήξει στη θάλασσα και εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της

https://www.instagram.com/p/ChFa4FFora2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε η ανακοίνωση του ANT1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA