Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη έχουν δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και κάνουν νέα αρχή μετά τη δικαστική τους διαμάχη και την απόσυρση της καταγγελίας για ξυλοδαρμό που είχε κάνει σε βάρος του τραγουδιστή η σύντροφός του. Το βράδυ της Τετάρτης (10/8) το ζευγάρι πήγε για φαγητό με φίλους του και ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς ανήρτησε μία σχετική φωτογραφία στην οποία φαίνονται ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη να κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια μετά τον χωρισμό του με τη Shakira

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα  ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη διασκέδασαν ξανά μαζί στην Πάτρα. Ο τραγουδιστής πήγε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου μάλιστα κάποια στιγμή του έδωσαν και το μικρόφωνο. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και είπε το τραγούδι «Στην καρδιά», σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα του περιοδικού You, ανέφερε ότι Βαρβάρα Κίρκη και Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να είναι ξανά μαζί μετά την καταγγελία της κατά του γνωστού τραγουδιστή για ξυλοδαρμό, την σύλληψή του, αλλά και την αναβολή της δίκης. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη που έλαβε χώρα στο Λαύριο, στις 30/7, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκδηλώσει δημοσίως τον έρωτά του προς την Βαρβάρα Κίρκη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, σε έναν κατάμεστο χώρο από θαυμαστές που τον αποθέωναν ο Θέμης Αδαμαντίδης αφιέρωσε στην Βαρβάρα το τραγούδι του Καζαντζίδη «Μετάνιωσες», στην συνέχεια κατέβηκε από την πίστα, πήγε κοντά της και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, ενώ την έραινε με λουλούδια και σαμπάνιες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA