Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται τη Στέλλα στη σειρά του Alpha «Σασμός», πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις συνεχίζει τις διακοπές της στην Αφρική, μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη και φίλους τους. Μάλιστα, μέσα από το προφίλ της στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα ταξίδια της, καθώς και για την επίσκεψή της στο νησί Ζανζιβάρη, ενώ τώρα  η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την Αφρική και συγκεκριμένα από το νησί Nakupenda.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Στο Μεγανήσι με τον Ματέο Παντζόποπουλο - Η φωτογραφία με τον δήμαρχο του νησιού

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε τις φωτογραφίες γράφοντας στο instagram: «Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’ αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον», είπε για το «Σ’αγαπώ» που αντάλλαξαν με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

https://www.instagram.com/p/ChFiHCCtlHF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξωτικά νερά, κοράλλια και ηλιοβασιλέματα, ποτά μέσα σε καρύδες, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης γνωρίζουν νέα τοπία και έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA