Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιώργος Αυτιάς: Τη νύχτα μου έχουν τύχει τα χειρότερα

Στις επάλξεις της ενημέρωσης επιστρέφει ο Γιώργος Αυτιάς από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την εκπομπή «Καλημέρα» στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Λίγο πριν την πρεμιέρα, όμως, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατή και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Αλεξίου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Πιλίδης: Ξεσπά κατά πρώην συμπαικτών του από το ριάλιτι - «Εχετε προκαλέσει αηδία»

Για το μυστικό της επιτυχίας είπε πως είναι: «δουλειά και μόνο δουλειά. Αμεσότητα, ενημέρωση που ταυτίζεται με τον πολίτη, πίεση στην εξουσία, αναζήτηση ειλικρίνας από τους πολιτικούς και ειδήσεις. Απλή η συνταγή, αλλά δύσκολη, καθώς απαιτεί εργασία τουλάχιστον 16 ωρών το 24ωρο, αφού πλέον οι ειδήσεις και λόγω των νέων συνθηκών τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα.

Ο Γιώργος Αυτιάς είπε πως σηκώνεται ιδιαίτερα νωρίς το πρωί: «κάθε μέρα στις 04:30 το πρωί και τις μέρες της εκπομπής από τη 01:00 το βράδυ στο πόδι. Στο κανάλι από τις 02:00 το πρωί και μάχη από τις 05:30 και μετά». Γιατί σηκώνεται τόσο νωρίς; «Γιατί ήδη, όταν εμείς έχουμε 02:00 το πρωί, στην Αυστραλία και στην Ανατολή είναι απόγευμα. Οι ειδήσεις τρέχουν. Τη νύχτα μου έχουν τύχει τα χειρότερα, ναυάγια, φωτιές, πτώσεις αεροπλάνων, δολοφονίες. Η τελευταία σύσκεψη είναι στις 04:00 το πρωί».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA