Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη γυμναστική δείχνει να το έχει ρίξει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά μάλλον η συγκεκριμένη ενασχόληση του προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα εάν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο TikTok.

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Δημητρίου: Η τούρτα - υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά της - «Ένας χρόνος ακόμα στην πλάτη μου»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πήγε για τρέξιμο και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το παράκανε. «Πω πω το πήρα πολύ πατριωτικά. Λοιπόν, παιδιά, ήρθα για να κάνω ένα δύο χιλιόμετρα - τρία το πολύ- να ξεσκάσω και με έπιασε ένας ενθουσιασμός, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος εδώ να μας μαζέψει. Η άθληση, η γυμναστική είναι πολύ καλή όντως, αλλά πρέπει να δώσεις πόνο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ρίχνοντας στη συνέχεια νερό στο κεφάλι του.

https://www.tiktok.com/@mhatzigiannis/video/7131648823692184837

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους followers του η προπόνησή του δεν είχε τελειώσει ακόμα αφού θα ακολουθούσε και η εκγύμναση κοιλιακών. «Δεν έχω τελειώσει, έχω να δουλέψω και τους ανύπαρκτους κοιλιακούς μου», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποδεικνύοντας πως διαθέτει αυτοσαρκασμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA